Автомобил в пламъци блокира центъра на Стара Загора

0
Екип на пожарната реагира своевременно
Екип на пожарната реагира своевременно Снимка: Dunavmost / Архив

Екип на пожарната реагира своевременно

Вечерният час пик в Стара Загора бе нарушен от неочакван инцидент, когато автомобил се запали на светофар на булевард "Цар Симеон Велики". Случката, разиграла се около 18:00 часа, предизвика суматоха сред шофьорите и пешеходците в района.

Свидетели на инцидента разказват, че димът започнал да се издига от предния капак на колата, докато тя чакала на червен светофар. Реакцията на околните била светкавична - близките автомобили бързо били изтеглени на безопасно разстояние, за да се предотврати разпространението на огъня.

Инцидентът доведе до образуването на километрично задръстване, а движението в района временно бе преустановено. Това създаде значителни затруднения за вечерния трафик в централната част на града.

Екип на "Пожарна безопасност и защита на населението" - Стара Загора реагира своевременно на сигнала. Пожарникарите успяха бързо да овладеят ситуацията и да потушат пламъците, предотвратявайки по-сериозни последствия.

До момента няма съобщения за пострадали при инцидента, което е облекчаваща новина за всички замесени. Причините за запалването на автомобила все още се изясняват от компетентните органи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари