Автомобил на Народното събрание се движи опасно по АМ "Тракия"

9
За случая съобщи експертът в Европейския център за транспортни политики Диана Русинова
За случая съобщи експертът в Европейския център за транспортни политики Диана Русинова Снимка: Facebook / Diana Rusinova

За случая съобщи експертът в Европейския център за транспортни политики Диана Русинова

Експертът в Европейския център по транспортни политики Диана Русинова сигнализира за сериозен инцидент по автомагистрала „Тракия“. В публикация във Фейсбук тя алармира за опасното поведение на автомобил с регистрационен номер СА8812КВ, принадлежащ на Народното събрание. Според Русинова, въпреки че автомобилът не превозва охранявано лице, той се движи с включен специален режим и създава опасности за останалите участници в движението.

Шофьорът на автомобила е описан като изключително агресивен, като засича други превозни средства и предизвиква риск от сериозни пътни инциденти. Според информацията, предоставена от Русинова, опитите на полицията в Бургас да реагира на ситуацията са били неуспешни. Въпреки че автомобилът е преминал през територията на ОД МВР - Бургас, той не е бил спрян или проверен от органите на реда.

Това повдига сериозни въпроси относно контрола върху служебните автомобили на държавните институции и безопасността на пътя. Въпросът, който остава без отговор, е защо автомобил, който не превозва охранявано лице, има правото да се движи с включен специален режим и да застрашава останалите участници в движението.

Русинова предупреждава всички шофьори, които се движат по автомагистрала „Тракия“, да бъдат изключително внимателни, когато забележат автомобил с подобни действия. Според нея, липсата на адекватна реакция от страна на полицията създава риск от тежки инциденти, които биха могли да бъдат избегнати с навременна намеса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    10
    Учуден бесарабски гей
    И кои сте "вие", дето "ги гледахте" - ПеПерунгелите на немитата киевска вулва, "цар" Куролап Зеленски първи, "късото фаше", педерас на Укропия, самодържец на "полюса на света", цар-гасудар на киевския кенеф.
  • -1
    9
    Учуден
    И кои сте "вие", дето "ги гледахте" - педерунгелите на немитата кремълска вулва, "цар" путан първи, "късото фаше", педерас на Евразия, самодържец на "полюса на света", цар-гасудар на мАсковския кенеф.
  • -2
    8
    Кочо
    Аман от травестити ! Малко ли ги гледахме по Парижката педepacтиада, че и у нас започнаха да се правят на велики критици.
  • 5
    7
    Ники
    СПОКО ,ТАКИВА РАНО ИЛИ КЪСНО СИ ПОЛУЧАВАТ ЗАСЛУЖЕНОТО! ДОЛНИ КОМПЛЕКСАРИ НЕКА МЕ ЗАСЕЧЕ ПЪК ЩЕ ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ ИМА ВРЕМЕ ДА ИЗВАДИ ОРЪЖИЕ.
  • 10
    6
    Гражданин
    Веднага да сезират арменският поп.Може той да помогне
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Мухахахахаха
    Майка ти да еба курва комунистическа ебана в гъза насран да еба в устата да еба - ще ядеш лайна бе,курво вмирисана...
  • ...
    Кръвожадните еврюги вилнеят, колят и бесят ! Никой не казва и копче. Но укронацистите са представяни за жертви, въпреки че са...
  • Фъй дъ РФ
    Ебаният в гъза комунистически хуйолап вече и от името си се отрича,сигурно ще се казва вече минетчо хахаха
  • Учуден
    Не съм учуден,че ебаната в гъза и устата комунистическа курва пак се прави на мъж,явно кремълските цигани са му се изредили...
  • Райчо
    При положение, че тираджията отнася 2 автомобила в лявата лента, за какво се бави толкова този съд ?!?!?! Ясно е като бял ден...