Автомобил блъсна и уби дете в село Дебелт

0
Тригодишното момиченце издъхна напът за болницата
Тригодишното момиченце издъхна напът за болницата Снимка: БТА / Архив

Пробата на шофьора е дала положителен резултат за канабис

На 28 септември 2024 година, село Дебелт, община Средец, област Бургас, стана свидетел на трагичен инцидент, при който загина тригодишно момиченце. Инцидентът се случи около 18:17 часа в ромската махала на селото, съобщиха от Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи (ОД на МВР) - Бургас.

Според първоначалната информация, детето е било блъснато от лек автомобил, управляван от 38-годишен мъж от Бургас. Инцидентът е станал на неасфалтиран път в махалата, което поставя въпроси за безопасността на пътната инфраструктура в района.

Родителите на детето незабавно са го качили в своя автомобил и са тръгнали към най-близкото здравно заведение. По пътя са били пресрещнати от екип на Спешна медицинска помощ. За съжаление, медиците са могли само да констатират смъртта на малкото момиченце.

След трагичния инцидент, тялото на детето е транспортирано до отделение "Съдебна медицина" към Университетската многопрофилна болница за активно лечение (УМБАЛ) - Бургас за извършване на аутопсия, която ще помогне за изясняване на точните причини за смъртта.

Водачът на лекия автомобил е тестван за употреба на алкохол и наркотици. Пробата за наркотици в частта за бензодиазепин е дала грешка, което прави теста невалиден, уточняват от полицията. При втория тест се отчита положителна проба за употреба на канабис. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари