Австрийски паваж украси алеите в квартал „Средна кула"

2
Съботен работен ден в "Средна кула": Продължава благоустройството на квартала с бързи темпове
Съботен работен ден в "Средна кула": Продължава благоустройството на квартала с бързи темпове Снимка: Facebook / Пенчо Милков

Съботен работен ден в "Средна кула": Продължава благоустройството на квартала с бързи темпове

В съботния ден, когато повечето хора си почиват, работата по благоустройството на Русе продължава с пълна сила. Кметът на града, Пенчо Милков, сподели в социалните мрежи за напредъка по един от текущите проекти в квартал „Средна кула".

"Събота е, но работата си е работа... Днес продължаваме с полагането на австрийски паваж в квартал „Средна кула". Става чудесно и бързо," написа Милков в своя пост.

Според информацията, предоставена от градоначалника, дори в съботния ден в квартал „Средна кула" се работи усилено по полагането на сегментна паважна настилка на алеите в парковата площ. Този вид настилка, известна като австрийски паваж, е популярен избор за облагородяване на обществени пространства поради своята издръжливост и естетически привлекателен вид.

Жителите на квартал „Средна кула" скоро ще могат да се радват на обновена паркова среда за пълноценен отдих. Очаква се новата настилка да подобри визията на парка.

"Това е още един обект в Средна кула, с който Община Русе ще облагороди квартала," категоричен е Милков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари