Авария на пътя: Електрически стълб се наклони край Долни Пасарел

0
Пътят Самоков - София ще бъде временно затворен, за да се отстрани опасното съоръжение
Пътят Самоков - София ще бъде временно затворен, за да се отстрани опасното съоръжение Снимка: имитър Емилов, фейсбук група "Пътуващи между Самоков и София"

Пътят Самоков - София ще бъде временно затворен, за да се отстрани опасното съоръжение

За около час ще бъде затворен пътят СамоковСофия, за да бъде отстранен електрическият стълб, който се наклони по – рано днес при село Долни Пасарел, съобщи за БТА кметът на селото Даниела Кръстева.

Тя посочи, че допреди минути е била на място. Там към момента се намират екипи на "Електрохолд" и аварийни екипи на Столична Община, които отстраняват електрическия стълб.

Кръстева посочи, че стълбът ще бъде премахнат, защото е опасен. Токът в селото няма да бъде прекъснат. Тя каза, че няма сигнали от жителите за изгорели електроуреди.

По думите на кмета дърво е паднало върху жиците, те са повлекли стълба и така се е стигнало до създалата се ситуация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари