Аварирала техника ще забави сметосъбирането в 5 русенски квартала

0
„Нелсен-Чистота“ се извинява за причиненото неудобство
„Нелсен-Чистота“ се извинява за причиненото неудобство Снимка: Сигнали към Община Русе / Facebook

„Нелсен-Чистота“ се извинява за причиненото неудобство

Аварирала техника ще забави сметосъбирането в 5 русенски квартала.

Днес сметосъбирането в няколко района и квартала на Русе ще бъде нарушено поради аварирала сметосъбираща техника, съобщиха от фирма „Нелсен-Чистота“.

Засегнатите райони включват кварталите „Чародейка север“, „Чародейка юг“, „Дружба 1, 2, 3“.

За да минимизират неудобствата за гражданите, докато трае аварията, от фирмата са организирали допълнителни екипи за работа. В допълнение към текущия екип, ще бъдат включени още два екипа, трактор и самосвал, които ще се занимават с извозването на едрогабаритните отпадъци около контейнерите в засегнатите квартали.

Сигнали към Община Русе / Facebook

„Нелсен-Чистота“ изразява предварително своите извинения към гражданите за причиненото неудобство и уверява, че сметосъбирането ще бъде възстановено във възможно най-кратък срок. Фирмата благодари на жителите на Русе за тяхното разбиране и търпение в тази ситуация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    9
    Михаил Карамфилов
    Искам да купя от Германия три-четири машини за събиране на боклук и Кмета да ми разреши да събирам боклук в Русе с договори с клиентите си. Искам да съм конкуренция на мафиотите от Нелсън-Чистота.
  • 4
    8
    Кръстьо Радоев
    В град като Русе би трябвало да има поне две компании за събиране на боклука. Една компания е монопол , а монополът води до лоши практики, бизнес и сървис. Да има поне 3 компании за събиране на смет в Русе и гражданите да имат право да определят коя компания да ги обслужва и ако не са доволни да я сменят.
  • 5
    7
    Кристиян Помаков
    Махнете боклука Пенчо Милков и нещата ще си дойдат на мястото.
  • 4
    6
    Нелсън,
    махни си контейнера в началото на "Доростол".Освободи тротоара от него и от кочината около него и си върви!
  • 7
    5
    Петко
    В Здравец и Здравец-Изток положението също е трагично! Боклуците извън контейнерите са повече от тези в препълнените контейнери. Като минаваш по улицата мирише, мирише..... От години се вижда, че тази фирма не се справя! Защо не се смени? А, да, забравих, че самият Пенчо я докара.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари