Атанас Зафиров: БСП няма да хвърля камъни и да чертае нови разделителни линии

0
Но БСП няма да е и партията, която ще се превърне в участник в поредния проект за управление чрез партийно парцелиране на изпълнителната власт
Но БСП няма да е и партията, която ще се превърне в участник в поредния проект за управление чрез партийно парцелиране на изпълнителната власт Снимка: БТА

Но БСП няма да е и партията, която ще се превърне в участник в поредния проект за управление чрез партийно парцелиране на изпълнителната власт

Отговорност, разум и диалог - това са трите ключови думи на „БСП за България“ в този парламент, заяви Атанас Зафиров, изпълняващ функциите на председател на БСП, от парламентарната трибуна при откриването на 50-ото Народно събрание.

Колко време ще му бъде дадено на този парламент зависи от нашия избор – от това дали ще продължим да хвърляме камъни или ще ги събираме за градеж, от това дали пак ще раздираме или ще започнем да съшиваме, ще събаряме или ще изграждаме, посочи той, предаде БТА.

Зафиров отбеляза, че „БСП за България“ няма да е тази, която ще хвърля камъни и ще чертае нови разделителни линии. Според него нов цикъл от избори само ще задълбочи кризата и ще отложи решаването на проблемите.

Но БСП няма да е и партията, която ще се превърне в участник в поредния проект за управление чрез партийно парцелиране на изпълнителната власт и без заявка за нов начин на управление, предупреди Зафиров. Той посочи две причини БСП да откаже подкрепа на ГЕРБ.

БСП ще бъде изключително диалогична в работата на Народното събрание, заяви в заключение той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари