Атанас Славов: Джейхан Ибрямов очевидно е бил обект на разследване преди имунитетите му да бъдат снети

0
Бившият правосъден министър коментира задържането на кандидат-депутат от АПС
Бившият правосъден министър коментира задържането на кандидат-депутат от АПС Видео: NOVA

Бившият правосъден министър коментира задържането на кандидат-депутат от АПС

Опазването на южната граница на България е приоритет не само за страната, но и за Европейския съюз като негова външна граница. Това стана ясно от изявлението на Атанас Славов, кандидат за депутат от коалицията "Продължаваме Промяната-Демократична България" (ПП-ДБ), по време на участието му в предаването "Офанзива с Любо Огнянов".

Славов, който е водач на листата на ПП-ДБ в София-област, акцентира върху дългогодишните усилия на Демократична България за увеличаване на финансирането в сферата на сигурността. Той подчерта необходимостта от цялостна реформа в службите за сигурност, като изтъкна:

"Важно е службите да отстояват националния интерес, а не този на различни олигархични групи. Затова е важно как се избират техните ръководители."

Бившият правосъден министър се спря и на случая с Джейхан Ибрямов, кандидат-депутат от "Алианс за права и свободи", който наскоро бе задържан. Според Славов, конституционните процедури при ареста на Ибрямов не са били спазени, тъй като той е бил обект на разследване преди снемането на имунитета му.

По въпроса за продължаването на военната помощ за Украйна, Атанас Славов изрази категорична подкрепа:

"Това укрепва и нашата сигурност, и партньорските ни връзки, така че е полезно и за нашата страна," заяви кандидат-депутатът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари