Атанас Мангъров и Евгени Минчев влязоха в листите на „БСП - Обединена левица“

1
Г-н Минчев е номинация на район "Оборище", разкри Иван Таков
Г-н Минчев е номинация на район "Оборище", разкри Иван Таков

Доцент Наталия Киселова ще бъде трета в 23 МИР

БСП - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА регистрира своята кандидатска листа за предстоящите предсрочни парламентарни избори в 23-ти многомандатен избирателен район в столицата София. Водач на листата е председателят на Младежкото обединение в БСП Габриел Вълков, който подчерта младежкия и експертен характер на кандидатите.

"Освен, че това е най-младата листа на левицата, тя е цветна и пълна с много експерти, както млади, така и опитни", заяви Вълков. Той посочи като примери за опитни кандидати доцент Атанас Мангъров, доцент Наталия Киселова и режисьора Борис Панкин.

В 24 МИР на 4-то място е PR експертът Евгени Минчев - една от изненадите на коалицията.

"Г-н Минчев е номинация на район "Оборище". Той е на четвърто място от гражданска квота. Помагал е изключително много през годините и е приел всички наши леви идеи и политики. В листите имаме много качествени и смислени хора", посочи Иван Таков, председател на БСП-София.

Габриел Вълков акцентира върху приоритетите на партията за 23-ти МИР, който според него е с най-голям дял млади хора в България: "Заложили сме и нови политики. За нас приоритет е те да си намерят работа, да си намерят жилище и да отгледат своите деца в България".

Като конкретни мерки в платформата на левицата той изброи осигуряването на достойни възнаграждения, въвеждането на преференции за закупуване на ново жилище и предоставянето на подкрепа за отглеждане на първо дете. Според Вълков, това е най-ефективният подход за справяне с демографската криза в страната.

Иван Таков, председател на БСП - София, изрази задоволство от постигнатото обединение в партията. "Убедени сме, че този път лявото ще бъде добре представено", заяви той, припомняйки своето дългогодишно настояване за обединение както вътре в партията, така и на национално ниво сред левите сили. Таков подчерта, че сега тези цели са постигнати, включително и появата на нови лица и идеи в листите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    3
    Помним
    Аз пък като натурален ДеБил-ПеПераст гледах само Мутрачийски по време на пЛандемията,набих си 10 бустера и даже дадох на един манаф да ме опъне - един вид народна медицина срещу ковида
  • 4
    2
    Помним
    Гадният Мангъроид се разкри като вярна комунистическа подлога, още по време на пандемията, когато всячески агитираше против предпазните средства, а ковид предлагаше да се лекува с чайче в хор с другия медицински саботьор - Георги Тодоров. От първия окончателно се погнуси жена му, която го напусна...
  • -4
    1
    Хетеросексуално мнение.
    Евгени Минчев е пич и истински мъж и родолюбец в сравнение с курвите мъжки от Народно Събрание.На него може да се разчита,а на тях НЕ.Той е човек,а те НЕ.Ще гласувам за Гената.Ватман,Лорд ама човек с мисъл за България и обществото.Лошо е когато държавата се управлява от скрити курви и педерасти.Минчев няма от какво да се притеснява.Злободневните проблеми ще бъдат поставяни на дневен ред.Гена,само напред.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари