Асен Василев: Борисов да спре да се крие в храстите

1
Василев обвинява ГЕРБ в блокиране на средства за важни инфраструктурни проекти
Василев обвинява ГЕРБ в блокиране на средства за важни инфраструктурни проекти Снимка: БТА / Архив

Василев обвинява ГЕРБ в блокиране на средства за важни инфраструктурни проекти

В напрегната политическа атмосфера, съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Асен Василев отправи остра критика към лидера на ГЕРБ Бойко Борисов по време на парламентарно заседание. Василев призова Борисов да "спре да се крие по храстите" и да заеме ясна позиция относно ключови законодателни инициативи.

В центъра на дебата са трите антикорупционни закона, които са част от Плана за възстановяване и устойчивост на България. Василев настоя ГЕРБ да подкрепят тези закони в оставащите дни на парламентарната сесия. Той постави ултиматум пред Борисов - или да подкрепи законите, демонстрирайки ангажимент към европейското развитие на страната, или открито да признае, че тези закони представляват заплаха за партията му поради потенциални разкрития за корупция.

"С приемането на тези закони ще се отпушат средствата за редица важни проекти - бързи влакове, хеликоптери, обновяване на училищни кабинети," заяви Василев от парламентарната трибуна. Той подчерта, че става въпрос за значителна сума от 12 милиарда лева, чието усвояване според него се блокира от ГЕРБ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Мухахахахаха
    Защо бе Кокорчо - искаш да спрете да прикривате вашата любов от хората ли ? Да излезете от храстите един вид ? Ама то всеки знае,че ДеБил-ПеПеругите сте нагъзените курви на Боко и Пеевски,няма да изненадаш никого мухахахахах
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари