Арестуваха рапъра Травис Скот в Париж

0
Музикалната звезда е арестуван за насилие срещу агент на сигурността в хотела "Georges V"
Музикалната звезда е арестуван за насилие срещу агент на сигурността в хотела "Georges V" Снимка: БГНЕС

Музикалната звезда е арестуван за насилие срещу агент на сигурността в хотела "Georges V"

На 8 август 2024 година полицията в Париж беше извикана в луксозния хотел "Georges V" поради сигнал за инцидент, свързан с известния рапър Травис Скот. Според информация от парижката прокуратура, предадена от АФП, музикалната звезда е арестуван за насилие срещу агент на сигурността в хотела.

Инцидентът се случи в същия ден, когато Скот беше видян да присъства на полуфинала по баскетбол за мъже в Париж. Полицията е реагирала незабавно на сигнала и е задържала Скот на място, след като са били установени основания за арест.

Травис Скот, чието истинско име е Жак Бермън Уебстър, е добре познат в световен мащаб със своите музикални успехи, но и с няколко проблеми със закона. През юни тази година той беше арестуван в Маями Бийч за нахлуване на територията на града и нарушаване на обществения ред в нетрезво състояние. Това е поредният инцидент, свързан със звездата, който поставя под въпрос поведението му в обществото.

Независимо от тези инциденти, кариерата на Скот продължава да процъфтява. Неговият последен албум „Утопия“ е номиниран за най-добър рап албум на тазгодишните награди „Грами“, което е сериозно признание за творческите му постижения. Освен музикалната си кариера, Скот развива и редица успешни бизнес начинания. Той има договори за мърчандайзинг с големи компании като Nike, производителят на видеоигри Epic Games и веригата за бързо хранене McDonald's.

Личният живот на Травис Скот също е в центъра на общественото внимание. Той има две деца от звездата в социалните мрежи и бизнес магнат Кайли Дженър, което допълнително увеличава интереса към него както от страна на медиите, така и на феновете.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари