Арестуваха петима варненци за притежание на марихуана

0
Бързи производства срещу петима варненци за притежание на марихуана
Бързи производства срещу петима варненци за притежание на марихуана

Бързи производства срещу петима варненци за притежание на марихуана

Петима мъже на различна възраст са задържани от криминалисти на Министерство на вътрешните работи (МВР) - Варна за притежание на наркотични вещества. Операцията е проведена от служители на Първо, Трето и Четвърто Районно управление (РУ) в морската столица.

Задържаните лица са на възраст 21, 23, 41, 44 и 47 години. Те са арестувани за срок до 24 часа, след като при тях са открити количества марихуана. Експертните анализи потвърждават, че иззетите вещества са именно този вид наркотик.

По случая са образувани бързи производства, които се разследват под надзора на прокуратурата. Властите продължават работата си по изясняване на всички обстоятелства около притежанието и евентуалното разпространение на наркотичните вещества.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Някой който мисли за децата
    На площадката срещу блок 40 бул.владислав Варненчик ромите продават метаамфетамини-кристали на деца призовавам полицията да се намеси
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари