Арестуваха мъжа, заплашвал Доналд Тръмп с убийство

0
Арестът идва в деня на важната визита на Тръмп на границата с Мексико
Арестът идва в деня на важната визита на Тръмп на границата с Мексико

Арестът идва в деня на важната визита на Тръмп на границата с Мексико

Властите в Южна Аризона арестуваха мъж, обвинен в отправяне на смъртни заплахи срещу Доналд Тръмп в социалните мрежи, съобщиха от шерифството в окръг Кочис. Задържаният е 66-годишният Роналд Лий Сайвръд от град Бенсън, който е разположен в същия окръг, където вчера следобед бившият президент и кандидат за републиканската номинация за изборите през ноември посети границата между Съединените щати и Мексико.

Според информацията от шерифството, Сайвръд е арестуван около 14:30 часа, но няма подробности за точния характер на заплахите или детайлите около самото задържане. Властите уточняват, че той е издирван и по редица други обвинения, включително за шофиране в нетрезво състояние в Уисконсин и за неявяване в съда по дело за пътна катастрофа и бягство от местопроизшествието в окръг Греъм, Аризона. Сайвръд също така не е изпълнил задължението си да се регистрира като извършител на сексуално престъпление в окръг Коконино, Аризона.

Посещението на Тръмп в района се случи само дни след като той оцеля при опит за убийство на 13 юли. Вчера, на първия си публичен митинг след покушението, бившият президент произнесе реч в Северна Каролина зад бронирано стъкло, съсредоточена върху теми, свързани с националната сигурност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари