Арестант загина след скок от четвъртия етаж на полицията в Димитровград

1
Предполага се, че мъжът се е опитвал да избяга на свобода
Предполага се, че мъжът се е опитвал да избяга на свобода

Предполага се, че мъжът се е опитвал да избяга на свобода

Рано тази сутрин в Районното управление в град Димитровград се разигра трагичен инцидент, при който 32-годишен мъж загина при предполагаем опит за бягство от килията. Случаят бе съобщен от ръководството на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи (ОДМВР) в Хасково.

Задържане и опит за бягство

Мъжът бе арестуван вчера на магистрала "Марица", след като в автомобила му бяха открити пет нелегални мигранти. Според информацията, той е бил задържан за трафик на хора и е бил поставен в килия на четвъртия етаж на сградата на полицията в Димитровград.

Трагичният инцидент

Директорът на ОДМВР - Хасково, Иван Расоков, уточни, че инцидентът е станал рано сутринта. Според първоначалната версия, мъжът се е опитал да избяга от помещението, но при опита си да излезе на свобода е паднал от четвъртия етаж на сградата на полицията и е загинал на място. Тялото му е открито на тротоара пред сградата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари