Арена Русе: Една група чуждестранни артисти се подигра с публиката

6
Отменени са представленията в Пловдив и София
Отменени са представленията в Пловдив и София Снимка: Dunavmost / Архив

Отменени са представленията в Пловдив и София

Вечерта на вторник, 10 септември в зала "Арена Русе" се превърна в сцена на разочарование и недоволство, след като очакваното с нетърпение шоу "Pulse Extreme Show" от световните звезди на Цирк Монте Карло се провали с гръм и трясък. Ръководството на залата излезе с официално извинение, което разпали още повече страстите.

Според изявлението на "Арена Русе", чуждестранните артисти не само че не спазиха уговорения сценарий, но и се подиграха с публиката.

"Една група чуждестранни артисти се подигра с публиката и наруши напълно сценария за който беше дошла, за което горещо се извиняваме от наша страна."

Причините за този фарс, както ги описва ръководството, варират от "малко публика" до "проблеми с визите", което само засили недоволството сред зрителите.

"Все още сме в шок," признава директорът на залата, добавяйки, че неговите уши са чули достатъчно от разочарованите фенове. Въпреки че билетите бяха продадени на "доста висока цена", присъствието беше рекордно ниско - под 300 души, което поне ограничи размаха на скандала.

В отговор на провала, организаторите и "Арена Русе" предприеха бързи действия. Още преди обед на следващия ден беше взето решение да се отменят представленията в Пловдив и София, предотвратявайки по-нататъшно разочарование.

Като компенсация, зрителите получиха предложение за билети на премиум места за концерта "Lords of the Sound. The Music of Hans Zimmer", насрочен за 18 септември 2024 г. в същата зала. Но това не е всичко - "Арена Русе" обеща допълнително на всеки, който покаже билет от проваленото шоу, безплатни билети за всички техни събития до Нова година, включително и за юбилейния концерт "30 ГОДИНИ ГЛОРИЯ".

"Ще се постараем да подобрим комуникацията си с организаторите," обещават от залата, надявайки се да избегнат бъдещи прецеденти. Докато зрителите обработват тази културна катастрофа, остава да се види дали предложените компенсации ще успеят да заличат лошото впечатление или този случай ще остане като черна точка в историята на "Арена Русе".

Така или иначе, животът в Русе продължава, а с него и стремежът на местните културни институции да предлагат качествени събития, макар и с риска от неочаквани "циркови номера".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    13
    Спонсор
    150 000 със СЕЛЯМЕТА, ТРАКЦИЯТА и ЧАРОДЕЙКИТЕ вероятно! Другото заглавие трябва да е 30 години ПЛЮ ЩЕНЕ!
  • 6
    12
    Далавера
    Ей то още малко и далавера ще излезе да ходиш на скапани събития :)
  • 3
    11
    Запознат бесарабски гей
    Между другото аз не съм нито българин,нито русенец - бесарабски гей съм
  • 10
    10
    Запознат
    До 8 5 хил. събира залата.
  • 0
    9
    Запознат
    До 7 Това е едно селогъзорско лайно, което 20 години разпространява слухове и митове за Русе, с надежда да помогне на простата, панелна и опушена миньорска спалня - ески заара, да успее да стане голям град. Това е всичко. Най много шепа селяни от близките до Русе села, да са се хванали на простотията на хахавото.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари