АПИ отдава под наем имот в село Обретеник

1
Договорът е за 10 години с месечен наем от 426 лева с ДДС
Договорът е за 10 години с месечен наем от 426 лева с ДДС Снимка: Google Street View / Архив

Договорът е за 10 години с месечен наем от 426 лева с ДДС

Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ) определи наемател за част от имот - частна държавна собственост в село Обретеник, община Борово, област Русе. Това става ясно от заповед на Председателя на Управителния съвет на АПИ, издадена на 12 септември 2024 година.

Според документа, фирма "Генчев Логистик" ЕООД, със седалище в село Обретеник, ще наеме площ от 2352 квадратни метра от имот с обща площ 7200 квадратни метра. Имотът се намира в урегулиран поземлен имот X1-711, в квартал 75 на селото.

Договорът за наем е със срок от 10 години, а месечната наемна цена е определена на 355 лева без ДДС или 426 лева с включен ДДС. Наемателят, представляван от управителя Светлин Ботев Генчев, трябва да заплати първата наемна вноска заедно с депозит в размер на два месечни наема в седемдневен срок от сключването на договора.

Заповедта на АПИ предвижда договорът да бъде подписан от директора на Областно пътно управление - Русе, който ще отговаря и за предаването на имота с приемо-предавателен протокол.

Решението за отдаване под наем е взето след проведен търг и последвало заседание на Управителния съвет на АПИ на 27 август 2024 година. Заповедта подлежи на обжалване в 14-дневен срок пред Административен съд по реда на Административнопроцесуалния кодекс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Обретенски липи
    Това паркинга ли е?
  • 2
    1
    Въпрос
    Това новина ли е?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари