Анелия проговори за катастрофата

0
Певицата обяснява защо не е помогнала на другите пострадали
Певицата обяснява защо не е помогнала на другите пострадали

Певицата обяснява защо не е помогнала на другите пострадали

Популярната българска певица Анелия за първи път говори публично за тежката катастрофа, в която е участвала на пътя София - Варна. В интервю за предаването "Събуди се" по Нова телевизия, изпълнителката разкри подробности около инцидента и сподели емоциите си от преживяното.

"Това са неща, които човек не може да предвиди. Автомобилът шофираше моят втори озвучител. В колата бяхме аз и моята дъщеря. Това е една трагедия за всички. За нашето семейство и за хората, които са част от това произшествие", сподели Анелия в студиото на телевизионното предаване.

Певицата изрази своето притеснение относно множеството коментари и информация, разпространени в публичното пространство след инцидента. "Много се изписа и изговори по темата. Но аз гледам да стоя над нещата и да не драматизирам. Защото тази ситуация беше шок, както за нас, така и за другото семейство", допълни тя.

При катастрофата е пострадало 7-годишно дете, което е било в другия автомобил. Анелия разкри, че е следяла отблизо състоянието на малкия пострадал: "Аз имам позната, с която след инцидента постоянно държах връзка, за да знам дали пострадалото дете е добре. След като разбрах, че детето е стабилизирано, се отеглих. Попитах дали е удобно да отида да го видя, но тя ме посъветва да не го правя".

Изпълнителката разказа и за реакцията на бащата на пострадалото дете, описвайки я като "неадекватна". "Големият момент беше това, че ние не отидохме да помогнем на бащата. Защото той беше в пълен шок. Човекът беше неадекватен. Буквално. Но не го виня, защото в същото време успокоявах и моята дъщеря", обясни певицата.

Анелия подчерта, че инцидентът е бил изключително стресиращ за всички участници, включително и за нейната дъщеря. "Защото беше страшно. В момента, в който видях погледа на моето дете, когато той започна да разбива колата - майчинският ми инстинкт и чувството ми за самосъхранение се разви в много силна степен. Затова не отидохме да му помогнем", сподели тя.

Певицата изрази облекчение, че в крайна сметка всички участници в инцидента са се възстановили: "Най-важното е, че накрая всички сме добре. Както нашето семейство, така и другото".

Анелия също така коментира реакцията на обществото след инцидента, споделяйки, че много хора са отправили обвинения към нея, дъщеря ѝ и шофьора ѝ, без да знаят пълната информация за случилото се. "Хората нападали нея, дъщеря ѝ и шофьора ѝ. Но те не знаеха, че всъщност аз не съм карала автомобила", обясни певицата.

В заключение, Анелия призова за по-голямо разбиране и съпричастност в подобни ситуации, подчертавайки, че всеки може да се окаже в такава непредвидена и стресираща ситуация на пътя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    М-дааа,
    Бездарен, грозен курволяк
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари