Андрей и Емануела ще стават родители за втори път

1
За това съобщи самата Емануела Толева
За това съобщи самата Емануела Толева Видео: NOVA

За това съобщи самата Емануела Толева

Емануела Толева, жената до един от най-влиятелните телевизионни продуценти в България Андрей Арнаудов, разкрива в откровено интервю пред Мариян Станков - Мон Дьо, че очаква второто си дете. Толева е също сестра на актрисата Доротея Толева, която участва в последния филм от поредицата „Мисията невъзможна“ с Том Круз.

„Искам да кажа, че Васко ще става батко. Това е нещо, което чакаме с голяма радост и нетърпение. Това е момент, за който и аз, и Андрей сме готови. И двамата. Защото Андрей беше готов по-рано от мен да стане баща за втори път“, заяви Емануела Толева.

В интервюто Толева разказва за трудностите и предизвикателствата в живота си, включително и за детството, което не е било такова, каквото би искала да даде на своите деца. Лошите отношения между родителите ѝ са оставили дълбок отпечатък върху нея и сестра ѝ.

„Невинаги е било хубаво, невинаги е било уютно и приятно у дома. Взаимоотношенията на родителите ми имаха много неприятна динамика. И до ден днешен се разчувствам и ми става мъчно, когато говоря на тази тема“, спомня си Толева.

Емануела разкрива и за своята борба с анорексията и булимията – сериозни хранителни разстройства, с които е трябвало да се справя през годините. Тя споделя, че тези проблеми са започнали в ранна възраст, когато е престанала да се храни. Това е довело до анорексия, а след това и до булимия.

„Първоначално спрях да се храня. Това е анорексия. След това толкова бях спряла да се храня, че като започнах да се храня - не можех да се храня. Това беше много дълъг процес... продължи години. Борба е. Това е зависимост. След това се появи булимията. Никога не е, за да си слаб. Така се научаваш да преработваш стреса. След това се чувстваш по-добре. На третата година осъзнах, че не съм добре. Научаваш се никой да не разбира за това. Става ти част от ежедневието“, споделя тя.

Преживяванията ѝ с тези хранителни разстройства са били тежки, но Емануела успява да се справи и да продължи напред. Тя споделя, че е научила много за себе си и за живота, което я е направило по-силна и по-готова да посрещне предизвикателствата на бъдещето.

Сега, в очакване на второто си дете, Емануела Толева се радва на новата глава в живота си с Андрей Арнаудов и семейството им. Това е време на радост и надежда, изпълнено с нови начала и обещания за по-добро бъдеще.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари