Александър, който върна изгубения телефон на 100 Кила: Чувствам се малко горд със себе си

0
Оказва се, че рапърът е любимият изпълнител на момчето
Оказва се, че рапърът е любимият изпълнител на момчето Видео: NOVA

Оказва се, че рапърът е любимият изпълнител на момчето

В началото на месец август, по време на поредния музикален фестивал в района на Морска гара в град Бургас, четвъртокласникът Александър Коев неочаквано се оказа герой на вечерта. Той присъства на концерт заедно с баща си, когато намери изгубена вещ. По думите на малкия Александър, той открил телефон в тъмното: „В тъмното виждам един телефон. Взимам го и веднага, възможно най-бързо, се свързваме с човека, на когото е, и собственикът на телефона се оказва 100 Кила, разказва пред NOVA момчето.

Рапърът 100 Кила, чието истинско име е Явор Янакиев, споделя, че телефонът му е изпаднал от джоба по време на събитието. За Александър тази ситуация се оказва особено емоционална, тъй като 100 Кила е любимият му изпълнител. Момчето не е очаквало да се запознае с рапъра точно по този повод. „Това, което аз успях да направя за него, е просто да му благодаря лично, да му стисна ръката“, добавя Янакиев, развълнуван от постъпката на Александър.

Като жест на благодарност, 100 Кила решава да направи нещо специално за младия си фен. „След това направих една голяма глупост - отидох и му купих сладолед от всички топки по една. Оказа се, че това е около 2 кг сладолед, разказва с усмивка рапърът. Освен това, Янакиев споделя, че дори е подарил на Александър паричка, след като разбрал, че момчето спестява за велосипед.

Постъпката на Александър не остана незабелязана и от ръководството на полицията в Бургас. Лично директорът на Областната дирекция на МВР - Бургас, старши комисар Владимир Маринов, връчи грамота на момчето за доблестната му постъпка. По време на церемонията Александър сподели: „Чувствам се малко горд със себе си, че съм се снимал и с директора на полицията и че съм намерил телефона“.

Този жест на честност и отговорност от страна на Александър Коев бе похвален, като му осигури не само среща с любимия му рапър, но и заслужено признание от полицията и обществото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    недей
    се чувства малко горд, гордостта е грях, да си малко горд не е само малко грях, а пак грях, трябва да е нормално човек да е доблестен, а не да се гордее, че е направил нещо, което се очаква от всеки
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари