Актрисата Ребел Уилсън стана майка за първи път

0
Бебето на Ребел Уилсън се е родило с помощта на сурогатна майка
Бебето на Ребел Уилсън се е родило с помощта на сурогатна майка Снимка: Instagram

Бебето се е родило с помощта на сурогатна майка

Актрисата Ребел Уилсън влезе в центъра на вниманието преди няколко дни, когато се заговори, че тя и приятелката ѝ Рамона Аргума са се сгодили. Ребел отрече тези твърдения в Инстаграм, но не скри, че би искала подобно нещо да се случи в бъдеще.

Това, което обаче изненада мнозина, беше съобщението ѝ, че е станала майка на дъщеря на име Ройс Лилиан.

„Горда съм да съобщя на всички, че първото ми дете, дъщеря ми Ройс Лилиан, се роди миналата седмица с помощта на сурогатна майка. Любовта, която изпитвам към нея, не може да се опише с думи. Какво чудо е това, прекрасно! Благодарна съм на всички замесени в тази история (знаете кои сте), това е планирано от години... Но най-големите благодарности на моята сурогатка, която я носи и роди с такава нежност. Благодаря ти, че ми помогна да създам семейство. Това е дар над всички дарове. Готова съм да дам на малката Ройс цялата любов, която мога. Аз се уча бързо. Голямо уважение към всички майки, по целия свят. Гордея се, че се присъединих към клуба“, написа актрисата в Instagram със снимка на бебето.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Наблюдател
    Комедианти от първата снимка, за три години постигнахте "огромен успех", успяхте да съсипете граденото с много труд, усърдие...
  • Ихууу
    Бесарабския хуйсмук мухахахахаа се прави на българин ама е долен цигански гейтак и куросмук като Путин!
  • Българин
    Всички истински българи казваме кур за Говнояд Путин и неговите слуги от Палестина, да им еба путката майна! Слава на народа...
  • Мухахахахаха
    Бесарабският хуйолап мартинчо пак се прави на българин с коментар 2 а всъщност е циганин куролап мухахахахаа
  • Българин
    Всички истински Българи казваме КУР за ИЗСраел - слава на народа на Ливан и смърт за слугите на ционизма!