Ахмед Доган се появи в централата на ДПС

1
Първа публична изява на почетния председател на ДПС след избухването на войната с Пеевски
Първа публична изява на почетния председател на ДПС след избухването на войната с Пеевски

Първа публична изява на почетния председател на ДПС след избухването на войната с Пеевски

Днес централата на Движението за права и свободи (ДПС) в столицата бе център на внимание, когато почетният председател на партията доктор Ахмед Доган се завърна в сградата. Информацията за това събитие бе разпространена чрез официалния профил на ДПС Пресцентър в социалната мрежа Facebook.

В публикацията се съобщава: "Д-р Ахмед Доган е обратно в своя дом, централата на ДПС, топло посрещнат от нашите младежи". Към съобщението е приложена и снимка, документираща момента.

Според неофициални източници, посещението на доктор Доган в партийната централа е свързано с подготовката за предстоящите предсрочни парламентарни избори. Ключов момент от тази подготовка е съставянето на кандидатските листи. Информация, достигнала до NOVA, подсказва, че почетният председател ще има решаваща роля в определянето на кандидатите, които ще намерят място в тези листи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари