Ахмед Доган: Момчето много прекали, това решение се очаква от цяла България

1
Почетният председател на ДПС в категорично видеообръщение: „За него няма връщане назад“
Почетният председател на ДПС в категорично видеообръщение: „За него няма връщане назад“ Видео: ДПС пресцентър

Почетният председател на ДПС в категорично видеообръщение: „За него няма връщане назад“

Лидерът на Движението за права и свободи Ахмед Доган излезе с остро видеообръщение, разпространено в социалните мрежи, в което категорично заяви, че няма връщане назад за изключените от партията. Изказването му е насочено към вътрешнопартийните сътресения, които продължават да разтърсват ДПС през последните седмици.

Убеден съм, че господата от изключените вече, освободените вече, не са чели член 6“, отбеляза Доган, подчертавайки важността на този член, който по неговите думи съдържа „негативната страна на нашата история“. Според лидера на ДПС, този член обхваща изстрадания опит на партията, който е оставил дълбоки следи в нейното развитие.

Строгата философия на ДПС

Ахмед Доган обясни, че член 6 има особена философия, която е заложена дълбоко в принципите на партията. Тази философия включва временно изключване, което дава възможност на хората да се коригират и да се върнат към правилния път. Въпреки това, Доган отбеляза, че има и по-строга част от този член, която е безкомпромисна и прилага по-строги мерки при нарушаване на партийните правила.

Придържаме се към по-строгата част обаче, защото вече много се прекали от момчето“, допълни Доган, без да уточнява конкретно име, но ясно намеквайки за Делян Пеевски.

Без връщане назад

Едно от най-острите и категорични изказвания във видеото беше насочено към идеята, че за изключените няма връщане назад. „За него няма връщане назад“, заяви Доган, подчертавайки окончателността на решението, взето от ръководството на партията. По думите му, е било крайно време да се стигне до това действие, което подчертава решимостта на ДПС да запази вътрешната си дисциплина и да се предпази от по-нататъшни вътрешни разцепления.

Това изказване идва на фона на нарастващото напрежение вътре в партията, където неколцина членове бяха отстранени заради различни конфликти и несъгласия с ръководството. Ахмед Доган ясно посочи, че такива действия са необходими, за да се запази целостта и силата на ДПС в политическото пространство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    Говнолап Зеленски
    Аз съм смрадлив,анално-олабен,бесарабски куролап и всяка сутрин изпраният от ДеБил-ПеПерастката сган Делян Пеевски ми набива опорките в разпрания гъз заедно с мазното кафенце!Дано не си отиде моят шеф и покровител и пръв евроатлантик Делян Пеевски защото отново ще ми се наложи да живея в контейнер!Сега поне успявам да пребивавам на тираджийския паркинг,където въртя свирки на руските тираджии за да мога да сложа нещо в устата си!
  • 1
    7
    Колева
    Не симпатизирам на ДПС и Ахм. Доган,но той е създателя на етническата партия у нас.Партия която е законна и фигурира в държавните регистри. Един льохман дошел от нищото,не е в състояние да промени мисленето на хората,които 34-ет години следват политиката на тази партия.Всяка жаба да си знае гьола и всеки нерез,да си знае кочината!
  • 1
    6
    ДА БЕ ДА....
    хайде стига вече дъра бъра,време е всички дъртаци да се оттеглят.до сега файда нямаше от вас. искаме нови лица и да не првят политика на гърба на турците.ние си имаме акъл в главите.
  • 0
    5
    Ахмед...но не Доган
    Отдавна този ,който организира сектата ДПС трябва да изчезне.Просто да си гледа старините.Достатъчно дерибеи и велможи създаде за тия 35 години в ДПС.Грабиха и крадяха.А електората само го използваха за лични цели.Доган създаде шепа мародери.Нищо друго.Плашеше хората с възродителния процес и други подобни догми.И нищо конкретно за нормалния и обикновен депесарин.Заключи се в сараите.И си живееше в своя измислен, но добре подплатен финансово свят.И дано всички го осъзнаят най-после.Нито глас за Доган.Помогнете на Пеевски.Той е нашето бъдеще.
  • 8
    4
    Говнолап Путин
    Момчето си отива- трета серия!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари