Агресия за паркомясто: Русенец вади пистолет на съседи в Костинброд

0
Разказ на потърпевшите Юлияна Василева и Румен Радков
Разказ на потърпевшите Юлияна Василева и Румен Радков

Съпругата на Орлин Филев стреля с пистолет, сачми попадат в главата на съседа ѝ Румен Радков

Инцидент в Костинброд: Спор за паркиране ескалира в стрелба.

Спор за паркиране в града Костинброд, близо до столицата София, се превърна в опасен инцидент, при който бе използвано огнестрелно оръжие.

Хронология на събитията

На 23 септември, по време на почивния ден за празника на Независимостта, семейство Юлияна Василева и Румен Радков, които наскоро са се преместили в Костинброд, посрещат гости в дома си. Ситуацията се нажежава, когато техен съсед от Русе, Орлин Филев, също нов жител на града, се възмущава от паркирането на автомобилите на гостите.

Ескалация на конфликта

Според разказа на Василева и Радков пред вестник "Телеграф", Филев започва да крещи през оградата, настоявайки колите да бъдат преместени незабавно. Свидетели твърдят, че мъжът е извадил пистолет, заплашвайки да стреля, ако автомобилите не бъдат преместени веднага.

Намеса на съпругата

Докато гостите се опитват да преместят колите си, съпругата на Филев, Кристина, също се намесва в конфликта. Според информацията, тя е извадила оръжие и е открила огън, при което сачми са уцелили Румен Радков в главата.

Реакция на властите

Местната полиция е реагирала на инцидента, като е задържала за кратко Орлин Филев. От Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи (МВР) потвърдиха за вестник "Телеграф", че в инцидента са използвани две въздушни оръжия, които са били иззети от полицията.

Загриженост за безопасността

След този инцидент, младото семейство изразява сериозна загриженост за своята сигурност в Костинброд. Случаят повдига въпроси относно междусъседските отношения и безопасността в по-малките градове, особено за новите жители.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Фффф
    Олигофрен!!!
  • 3
    3
    Sтанко
    Направо ще му го навра в задника тоя пистолет, преди да е разбрала съпругата му, че си е взела помияр за мъж!
  • 15
    2
    Pyce
    По-скоро МАНГУСТИТЕ превземат държавата !!!
  • 13
    1
    Селяни
    Селяните вече превземат не само София, но и селата около столицата.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари