Адвокат откри фиктивно дело срещу Столична община от свое име

0
Пламен Борисов разкрива измамна схема в съдебната система
Пламен Борисов разкрива измамна схема в съдебната система

Пламен Борисов разкрива измамна схема в съдебната система

Адвокат от София се оказа в центъра на правен парадокс, когато случайно откри, че от негово име се води съдебно дело срещу Столична община за сума от 35 000 лева. Пламен Борисов, юрист от столицата, бе изненадан да научи за съществуването на гражданско дело, заведено уж от него, след направена справка в съда, информира NOVA.

Според документите по делото, искът е свързан с инцидент, при който майката на Борисов е получила фрактура след падане на тротоар преди четири години. Адвокатът обаче категорично отрича да е инициирал подобно дело и подчертава, че майка му вече не е сред живите.

Единственият елемент от историята, който се потвърждава като достоверен, е фактът, че майката на Борисов действително е била хоспитализирана в Университетска многопрофилна болница за активно лечение и спешна медицина "Николай Иванович Пирогов" след инцидент. Важно е да се отбележи обаче, че падането е станало в двора на нейната къща, а не на обществен тротоар, както е посочено в съдебните документи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Заради 99% от депутатите, останалите имат лоша репутация!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари