Абсурден инцидент с пешеходка във Варна

2
Като на филм: Шофьор блъснал жената, откарал я до входа на болница и избягал
Като на филм: Шофьор блъснал жената, откарал я до входа на болница и избягал Видео: NOVA

Като на филм: Шофьор блъснал жената, откарал я до входа на болница и избягал

Инцидент във Варна потресе жителите на града, след като шофьор блъсна пешеходка и избяга.

Блъснатата жена е с хематом и наранявания на лицето, както и с травма на ръката. Тя е приета за лечение в болница „Света Марина”, където е откарана от шофьора, който после изчезнал. Съпругът на пострадалата, Светлин Пилев, сподели подробности за инцидента в социалните мрежи, призовавайки свидетели да се свържат с него или с органите на реда.

Съпругата ми се обади по телефона разплакана, в стрес. Тя тръгна да ми обяснява какво се е случило, не съм си мислил за КАТ или 112 в този момент. Веднага тръгнах за болницата, но сме се разминали за минути”, разказва Светлин Пилев, съобщава NOVA.

Според разказите на очевидци, шофьорът не е забелязал, че удря човек, и е можело да не спре, ако не са били виковете на околните. Под тяхно настояване, той е качил пострадалата в автомобила си, оставил я е на входа на болницата и е избягал. Според информацията, разпространена от съпруга, колата е била тъмносиня, но не е успял да идентифицира марката и модела.

Нина Пилева, която е пострадала при инцидента, разказа, че се е връщала от обедната си почивка, когато е станало произшествието. „Аз живея на близо. Не видях, че е тръгнала кола. Усетих удара и чух викове. Хората се затичаха да ми помагат. Помогнаха ми да се изправя и ми казаха да отида до болницата. Колата беше тъмносиня, но не съм шофьор и не разбрах каква е колата”, споделя Нина.

МВР - Варна е получило сигнал за инцидента от дежурен лекар и на мястото са изпратени екипи. Поради липса на охранителни камери на улицата, органите на реда очакват кадри от болницата, които могат да помогнат в идентифицирането на шофьора. Разследването по случая продължава, като полицията призовава всички, които имат информация или са били свидетели на инцидента, да се свържат с тях.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    Съдбовен
    В момента в който разбрах, че патката дето се разхожда по средата на улицата и блее е служител на НАП, нещо в мен се пречупи. Упорито търсих мъничко човешко съчувствие, но чувах само : "Как не си пукнала, колко хорица пречупихте и им разбихте живота!". А наистина търсих съжаление - е, не го открих.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари