9 тежки катастрофи за седмица в област Русе

0
13 души са пострадали при тежки инциденти в Русенско
13 души са пострадали при тежки инциденти в Русенско Снимка: МВР - Русе

13 души са пострадали при тежки инциденти в Русенско

През периода от 21 до 27 октомври 2024 година сектор "Пътна полиция" при Областна дирекция на Министерството на вътрешните работи (ОДМВР) - Русе регистрира общо 30 пътнотранспортни произшествия. От тях 21 са леки, а 9 тежки инцидента, при които са пострадали 13 граждани.

Констатирани нарушения

В рамките на контролните проверки и специализираните операции за подобряване на пътната безопасност, служителите са установили 223 нарушения. За тях са съставени 59 акта и 164 фиша, като 84 от тях са за превишена скорост.

Проверки за алкохол

Полицейските екипи са проверили 141 водачи за употреба на алкохол. При проверките един шофьор е дал положителна проба, а двама са отказали да бъдат тествани.

Административно обслужване

През изминалата седмица през сектора са преминали 1182 граждани. От тях 619 са посетили пунктовете за регистрация, а 378 са използвали услугите на звеното за водачи и свидетелства за управление на моторни превозни средства. Останалите граждани са потърсили други видове документи и услуги. Служителите са издали и връчили 45 наказателни постановления и 35 електронни фиша.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Симпозиум на гинеколози. На подиума се качва председателят и почва реч:
- Колеги, къде бъркаме?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари