88-годишна жена пострада при побой в село Сумер

0
Районна прокуратура - Монтана разследва причинените наранявания
Районна прокуратура - Монтана разследва причинените наранявания Снимка: БГНЕС

Районна прокуратура - Монтана разследва причинените наранявания

Под ръководството на Районна прокуратура - Монтана се извършва разследване по образувано досъдебно производство за причиняване на средна телесна повреда, което се квалифицира като престъпление по член 129, алинея 1 от Наказателния кодекс.

На 6 септември 2024 година полицейски екипи посетили Центъра за спешна медицинска помощ в град Монтана, където била приета възрастна жена със съмнения за побой. Поради сериозността на нейното състояние, тя била настанена за лечение в хирургичното отделение на Многопрофилната болница за активно лечение „Стамен Илиев“ в града.

Наблюдаващият прокурор е дал указания към разследващите органи, които включват събиране на доказателства и изясняване на обективната истина около инцидента. Предприети са мерки за извършване на оглед на местопроизшествието, разпити на свидетели, както и назначаване на съдебномедицинска експертиза за установяване на характера и степента на телесните увреждания на пострадалата.

Според първоначалните данни инцидентът е станал на 6 септември 2024 година в дома на пострадалата жена в село Сумер, област Монтана.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари