Задържаха русенец за кражба на велосипед

0
10-годишно момче подало сигнал в полицията
10-годишно момче подало сигнал в полицията Снимка: Dunavmost / Архив

10-годишно момче подало сигнал в полицията

Вчера, служители на Второ РУ - Русе, демонстрираха бърза и ефективна реакция, след като задържаха мъж, откраднал велосипед по горещи следи. Пресцентърът на МВР - Русе съобщи, че инцидентът е станал около 11:30 часа, когато 10-годишно момче от Русе подало сигнал за кражба на своя велосипед.

Момчето разказало на полицаите, че оставило велосипеда марка „Cross Dexter“ пред хранителен магазин на улица „Рига“, докато влизало вътре за кратко. След около пет минути, когато излязло от магазина, видяло непознат мъж да се отдалечава с колелото в посока улица „Петрохан“.

Униформените незабавно се заели със случая и започнали издирване на извършителя. Само след кратко време, служителите на реда успели да установят и задържат крадеца. Оказало се, че това е 67-годишен русенец.

По случая е образувано бързо производство за извършено престъпление по член 194, алинея 1 от Наказателния кодекс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    Путин Хуйло
    Това,което исках да кажа под коментар 4 е,че колкото и да съм неадекватен,все пак не мога да отрека,че няма по крадливи отрепки от евроатлантиците! Те са алкохолизирани и наркоманизирани ПеПерасти,които заработват стотинките като депесарски и евроатлантически ибрикчии. Аз събирам за операция за смяна на пола,затова и трябва да се отчитам с коментари като тези под 1 и 4.
  • 1
    4
    до 3
    Много се радвам, че го изкопира и този коментар за да се види ясно колко си неадекватен. По-лесно от очакваното се улови сам в капана на глупостта си. Но няма лошо. Давай, че рублата копае ново дъно. Само 2 коментара тук са малко. Под другите новини си написал по 20 :D Ако те блокират от дунавмост направо не знам какво ще правиш по цял ден :D Но съдейки по коментара ти се обзалагам, че ще обикаляш да крадеш велосипедите на децата.
  • -1
    3
    хаха
    67 годишен отпадъчен продукт на евроатлантизма. Това е някаква тенденция явно. Преди няколко месеца по подобен начин откраднаха детски велосипед до Пантеона и се установи, че крадецът е същия морално отпадъчен продукт от американската окупация. Цялата му младост и възпитание са осъществени под надзора на демоСрацията и сега гледаме резултата.
  • 5
    2
    Хи-хи!
    А днешните „демократични“ и €вроатлантически младежи се друсат с кокаин, кристали, пушат марихуана, дишат лепило, носят розово, имат меки китки и „вежливи“ обноски, бъркат си по задниците, смучат си пишките и ходят на LGBTQ+ прайдове! Гнясссс! С тъга и умиление ще си спомняме времето на развития социализъм, за образованието, здравеопазването и възпитанието в човешки ценности, че сега само УРОДИ раждате!
  • -6
    1
    хаха
    67 годишен отпадъчен продукт на социализма. Това е някаква тенденция явно. Преди няколко месеца по подобен начин откраднаха детски велосипед до Пантеона и се установи, че крадецът е същия морално отпадъчен продукт от съветската окупация. Цялата му младост и възпитание са осъществени под надзора на БКП и сега гледаме резултата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари