5-годишно момченце изчезна на Северния плаж в Бургас

0
Родителите са в района на 3-ти пост, изгубили са му следите малко след 12:00 часа
Родителите са в района на 3-ти пост, изгубили са му следите малко след 12:00 часа Снимка: Флагман.бг

Родителите са в района на 3-ти пост, изгубили са му следите малко след 12:00 часа

5-годишно момченце е изчезнало в района на 3-ти спасителен пост на Северния плаж в Бургас, съобщи "Флагман.бг" от мястото. Малко след 12:00 часа днес родителите му, които изглежда са се разсеяли за неустановен период от време, са установили, че детето го няма.

Предполага се, че малчуганът не влизал във водата, защото спасителите стриктно наблюдават ивицата. Детето може да е тръгнало по плажната ивица или в Морската градина и да се е загубило.

Майка му и баща му, които са от Сливен и са дошли на плаж днес в Бургас, са в паника. Уведомена е полицията, която незабавно започна издирвателни действия. Плажуващите в района също са мобилизирани да се оглеждат за детето.

От Флагман.бг апелират към всички посетители на плажа и Морската градина да се включат в издирването и при евентуална забележка на изгубеното момченце, веднага да информират най-близкия спасител или служител на полицията. Детето е описано с руса коса, облечено в син бански.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Дано го намерят детенцето
    непокътнато .Да им го отнемат на тези улави и безотговорни родители.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари