45% ръст в доставките на дюнери в България

0
Велико Търново води класацията за най-много поръчани дюнери
Велико Търново води класацията за най-много поръчани дюнери

Велико Търново води класацията за най-много поръчани дюнери

Доставките на дюнери в България през 2023 година са отбелязали значителен ръст, сочат данни на известна компанията за доставки на храна. Според тези данни, поръчките на дюнери са се увеличили с 45% в сравнение с предходната година, което показва нарастващото предпочитание на българите към този арабски специалитет.

Най-големият любител на дюнери у нас е от Велико Търново, който през 2023 година е поръчал 169 арабски сандвича, което прави средно по един дюнер на всеки два дни. Тази забележителна статистика подчертава колко популярни са дюнерите сред българските потребители.

Освен това, най-скъпата поръчка, включваща дюнери, е била на стойност 409 лева и е изпълнена от ресторант в София. Пазарджик се откроява като градът с най-висок ръст в поръчките през изминалата година, докато най-голяма честота на доставки е регистрирана в столицата, следвана от Кърджали и Русе.

Пиковият момент за доставки на дюнери през годината е бил около 19:00 часа, като българите предпочитат да разпускат след традиционните великденски трапези, разнообразявайки менюто си с дюнери. Най-предпочитани у нас през изминалата година са били пилешките дюнери, следвани от тези с телешко и свинско месо.

Тези данни потвърждават нарастващото значение на дюнерите в ежедневното меню на българите и подчертават важността на доставките на храна в съвременния живот.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    до 2
    Явно дюнерите влияят на изказа ти, мангализираш се.:) Слушаш и чалга, нали?:) Иначе е нормално да се увеличават клиентите на дюнерджийниците, мангалите и турците се плодят здраво.
  • -3
    2
    До 123
    Дърт тъпако, ям дюнери от поне 20 години и пишката ми е по твърда от колкото дъртата ти кратуна. Плющи си луковата глава у село и трай.
  • 1
    1
    123
    Младите ултра прости говеда не разпознават що е традиционна Българска храна. Слагат очила по на 20г., не пипват зеленчуци. Светът отива подяволите с тези млади глупаци. До 5г. макс всичките им любими стрийт фудове ще са от скакалци и планктон а пишките им ще спрат да им стават още на 30г.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари