34-годишен ловец почина, прострелян по време на лов

1
Фатален инцидент в местността Борово
Фатален инцидент в местността Борово

Фатален инцидент в местността Борово

Трагедия беляза ловния излет в землището на село Орехово, община Чепеларе. Тридесет и четири годишен мъж загуби живота си след като беше прострелян по време на лов в местността Борово. Информацията беше потвърдена официално от Окръжна прокуратура - Смолян.

Окръжният прокурор Недко Симов, който е наблюдаващ разследването, разкри подробности за случая: "По време на лов е получен сигнал за прострелян ловец, и докато пристигне екипа на Спешна помощ на мястото, той е починал. Извършен е оглед, на място са иззети и оръжия, назначена е съдебно-медицинска експертиза, извършена е аутопсия, която установява кръвозагуба в резултат на прострелна рана в коремната област".

В хода на разследването е привлечен тридесет и девет годишен обвиняем. "Има привлечен обвиняем. Тъй като първоначалните доказателства указваха извършител. В последствие той е разказал за инцидента. Чакат се обаче резултатите от назначените експертизи за достатъчно доказателства за случилото се", допълни прокурор Симов.

Предстои извършването на допълнителни експертизи, включително балистична. Разследващите са разпитали част от свидетелите и са изискали цялата документация, свързана с организацията на лова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари