25-годишна жена загина на място след падане в асансьорна шахта

0
25-годишната Клелия Дитано почина след фатален инцидент в жилищната си сграда
25-годишната Клелия Дитано почина след фатален инцидент в жилищната си сграда Снимка: X / Twitter

25-годишната Клелия Дитано почина след фатален инцидент в жилищна сграда

В понеделник сутринта, трагичен инцидент разтърси Италия, когато 25-годишната Клелия Дитано загина след жестоко падане в асансьора на сградата, в която живееше. Според информация от италианския вестник "Corriere della Sera", инцидентът се е случил, когато младата жена извикала асансьора на своя етаж и без да забележи, че кабинката е спряла три етажа по-надолу, влязла директно вътре.

Фаталното падане настъпило мигновено и Клелия починала на място от тежкия удар. Събитията се разиграли около 9:00 часа сутринта, когато Клелия, както всеки ден, излязла от апартамента си и тръгнала да използва асансьора.

Отчаянието на семейството

Бащата на Клелия започнал да се тревожи, когато не успял да се свърже с нея по телефона. След няколко неуспешни опита да я намери, той чул звука на мобилния ѝ телефон, идващ от асансьорната шахта. Осъзнавайки тежестта на ситуацията, бащата веднага се свързал със службите за спешна помощ.

„Веднага ми стана ясно, че нещо се е случило“, коментира бащата, цитиран от "Corriere della Sera".

Няколко часа по-късно, след дълги и мъчителни усилия от страна на спасителните екипи, тялото на Клелия е било изнесено от шахтата.

Причините за инцидента

Все още не са ясни точните причини, довели до това фатално злополучие. В момента текат разследвания, за да се установи дали става въпрос за техническа неизправност на асансьора или за човешка грешка при поддръжката на съоръжението.

Жителите на сградата са шокирани и ужасени от случилото се. Мнозина споделят, че асансьорът е бил използван ежедневно и досега не е имало инциденти. Все пак, някои коментират, че в последно време са забелязали странни шумове и леко треперене на кабинката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    N/A
    Жалко, не е имала време да се пусне на лайф в инстаграм и да го видят всички :(
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари