25-годишен мъж е извършил две кражби от апартаменти в Русе

0
Крадецът е влязъл в жилищата на първия етаж през отворени прозорци
Крадецът е влязъл в жилищата на първия етаж през отворени прозорци

Крадецът е влязъл в жилищата на първия етаж през отворени прозорци

Служители на Първо районно управление в Русе успяха да заловят 25-годишен мъж, който е извършил две кражби от апартаменти, разположени на първия етаж в квартал "Дружба".

Престъпленията са били извършени в края на миналия и началото на този месец, като потърпевшите са заявили в полицията, че крадецът е проникнал в домовете им през оставени отворени прозорци. В единия от случаите е била открадната сумата от 1000 лева, която се е намирала в раница, а във втория - 1160 лева, поставени в касичка. И двете престъпления са регистрирани по описа на Първо РУ, като са започнати действия по разследването им.

Криминалистите, провели оперативно-издирвателни действия, са установили, че извършителят на двете кражби е един и същ – 25-годишен мъж от Русе.

В момента продължава работата по разследването на престъпната му дейност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    лъжец
    всички крадете и лъжете най-вече
  • 2
    5
    От Русе
    Браво на полицаите. Едно време снимките джебчии и крадци стояха по автогари, жп гари, пазари и големи магазини с надпис ако ги забележите сигнализирайте Народна Милиция.
  • 2
    4
    daskal
    До 3 - Ами едва ли има повече от един 25-годишен Николай Цачев. Най-много да са двама.
  • 3
    3
    До 2
    Колега, дай още инфо ако имаш. Кой е тоя, верно ли той ги е извършил? Че ми писна вече целия град е пълен с крадци и боклуци. Живея в Родина, колата ми разбиха и ограбиха тая година ей такива лайнари, полицията е безсилна в случая. Мои приятели и близки също пострадаха. Такова е положението вече, че съм съгласен с коментар 1!
  • 7
    2
    2ро Районно
    Наркомана Николай Цачев ги извършва тези кражби недосегаем е
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари