23-годишен българин загина в тежка катастрофа край Рим

0
Спешните екипи пристигнали навреме, но не успели да спасят живота на младежа
Спешните екипи пристигнали навреме, но не успели да спасят живота на младежа

Спешните екипи пристигнали навреме, но не успели да спасят живота на младежа

В ранните часове на 22 септември 2024 година, трагично пътнотранспортно произшествие прекъсна живота на 23-годишен български гражданин в околностите на Рим. Инцидентът се случи в малкото градче Колеферо, разположено на няколко километра от Чепрано, съобщават италианските издания Corriere della Sera и la Repubblica.

Жертвата, идентифицирана като Малин И., е загубил контрол над управлявания от него автомобил Toyota Corolla малко след 01:30 часа сутринта. Младежът, който е работил във фирма в Колеферо, е шофирал без необходимото свидетелство за управление на моторно превозно средство.

Според първоначалните данни от разследването, Малин И. се е движел с висока скорост по улица "Карпинетана", когато внезапно е изгубил контрол над автомобила. Возилото първо се е ударило в оградата на частен имот, след което е продължило движението си, блъскайки се в малка бетонна стена. Силата на удара е била толкова голяма, че автомобилът е завършил пътя си сред крайпътната растителност.

Спешните екипи от служба 118 и карабинерите от участъците в Колеферо и Сегни са пристигнали незабавно на мястото на инцидента. За съжаление, въпреки бързата реакция, те не са успели да спасят живота на младия българин. Малин И. е починал на място от получените травми.

Според информация от местни източници, в часовете преди фаталния инцидент, Малин е вечерял в местен ресторант заедно с други български граждани. Той е живял в близост до мястото на произшествието.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    малеее
    Малин сиганина
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари