23 години от атентата в САЩ

3
Атаката бе по кулите близнаци
Атаката бе по кулите близнаци

Атаката бе по кулите близнаци

Днес се отбелязват 23 години от трагичните събития на 11 септември 2001 година, когато терористични атаки срещу Световния търговски център и Пентагона отнеха живота на над 3 000 души. Две самолети се разбиха в кулите близнаци в Ню Йорк, докато трети се вряза в сградата на Пентагона – Министерството на отбраната на САЩ.

Тази година президентът на Съединените щати, Джо Байдън, ще присъства на възпоменателната церемония, където ще отдаде почит на загиналите при този ужасяващ терористичен акт, информира NOVA.

Очаква се към него да се присъедини и вицепрезидентът Камала Харис, която, след като приключи с дебата си с Доналд Тръмп, ще отпътува за Ню Йорк. Според източници, близки до кампанията на бившия президент Доналд Тръмп, и той вероятно ще вземе участие в церемонията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    Куролап Зеленски
    Ааааа,друже нетаняху,на мен Вовата ми обеща да ме прави главная обезяна в московската зоологическа градина,там да ми се смеят децата и да ме гледат как си ям лайната,няма камъни за мене
  • 2
    6
    Куролап Нетаняху
    Зеленчук,чакам те в кариерата да чукаме камъни до живот,че иначе ще ни избесят по дърветата
  • -2
    5
    Муамар
    Путин друже , чакам те...
  • 1
    4
    Буш
    Ние тая работа сами си я спретнахме,да можем после да имаме оправдание да ограничим гражданските свободи с Патриотичния акт и да нападнем Ирак,нищо че пилотите бяха от Саудитска Арабия хо хо хо
  • 2
    3
    Осама бин Ладен
    Светла дата! Всеки удар срещу ФАЩ е празник за народите!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари