20-годишна шофьорка се озова с колата си в чужда кухня в Ловешко

0
75-годишната Диана Линкова разказа за злополучния инцидент
75-годишната Диана Линкова разказа за злополучния инцидент

75-годишната Диана Линкова разказа за злополучния инцидент

Автомобил се вряза в дома на възрастна жена в село Къкрина.

Драматичен инцидент разтърси спокойствието на малкото ловешко село Къкрина в петък, когато лек автомобил, управляван от 20-годишна жена, се вряза в дома на 75-годишната Диана Линкова. По щастливо стечение на обстоятелствата няма пострадали при произшествието.

Според информацията, младата шофьорка е изгубила контрол над превозното средство на прав участък от пътя. Автомобилът е преминал през оградата на имота на Линкова, преди да се озове в кухнята на дома ѝ, информира NOVA.

Диана Линкова сподели пред медиите: "Дойдох и видях колата, която димеше. Беше върху дивана и газовата бутилка, на която готвя." Възрастната жена разказа, че по време на инцидента не е била в къщата си, а се е намирала в центъра на селото заедно с други жени. Там получила съобщение за случилото се.

"Говореше по телефона с близки, говореше за репатраци, на мен не ми обърна внимание", добави Линкова, описвайки поведението на младата шофьорка след инцидента. Според очевидци, 20-годишната жена е изглеждала уплашена от случилото се.

Линкова сподели, че кухнята е любимото ѝ място в дома, точно там, където автомобилът е нахлул. Тя изрази облекчение, че по време на инцидента не се е намирала на обичайното си място.

След инцидента е бил уведомен спешният телефон 112. Според думите на Линкова, младата шофьорка е била тествана за алкохол, но не и за наркотици.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Мухахахахаха
    Майка ти да еба курва комунистическа ебана в гъза насран да еба в устата да еба - ще ядеш лайна бе,курво вмирисана...
  • ...
    Кръвожадните еврюги вилнеят, колят и бесят ! Никой не казва и копче. Но укронацистите са представяни за жертви, въпреки че са...
  • Фъй дъ РФ
    Ебаният в гъза комунистически хуйолап вече и от името си се отрича,сигурно ще се казва вече минетчо хахаха
  • Учуден
    Не съм учуден,че ебаната в гъза и устата комунистическа курва пак се прави на мъж,явно кремълските цигани са му се изредили...
  • Райчо
    При положение, че тираджията отнася 2 автомобила в лявата лента, за какво се бави толкова този съд ?!?!?! Ясно е като бял ден...