19-годишен шофьор блъсна дете в Русе

4
Детето е откарано с черепно-мозъчна травма в болница
Детето е откарано с черепно-мозъчна травма в болница

Детето е откарано с черепно-мозъчна травма в болница

10-годишно дете е в тежко състояние, след като бе блъснато от автомобил тази вечер в Русе. Инцидентът е станал малко след 20:30 часа на ул. “Петрохан“ срещу блок „Силистра“, до помощните игрища на стадион „Дунав“.

Детето е изскочило внезапно пред фирмения автомобил „Тойота“, който е разнасял храна. Водачът – 19-годишен младеж, не е успял да реагира и го е блъснал, пише Русе Медиа.

На място са извикани екипи на полицията и Спешна помощ. Детето е откарано с черепно-мозъчна травма в болница, състоянието му е тежко.

Причините за инцидента се изясняват.

Това е втори случай в рамките на два дни, когато деца изскачат пред автомобили и биват ударени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    19
    А ти
    Ти поне не си виновен! Вашите са… че са те създали!
  • 1
    18
    до 17
    Прав/а си! Сто процента е виновен и за андро/менопаузата ти!😁😁😁
  • 2
    17
    О майко
    Виновно е обществото,виновни са шофьорите,виновни са децата, виновни са родителите,виновен е въздуха че е мръсен и пълен с отрови,виновно е слънцето че свети,но най виновен е българският манталитет,само Пенчо педала не е виновен,щото е некадърен да е виновен.
  • 5
    16
    Лято е Ушев
    Децата са във ваканция.Забравил си как си бил навън и ти, защото е било много отдавна.Няма вечерен час и не е нужно.Все децата ви пречат на вас .Можеше да е и някоя бабичка или дядка по това време и на това място.Длъжни сте да карате по улиците внимателно.
  • 20
    15
    Ушев
    Какво прави 10 г.дете в 20.30 ч. на улицата? В моя квартал стоят до 11:30 ч. Средната ум възраст е 8 години. Родителите им - българи слушат Азис у пият бира в 2 литрови ПВЦ бурулки, а от единствената циганска къща звучи народна музика!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари