18-годишно момиче скочи от кола в движение край Разград

1
Лекарите се борят за живота на пострадалото момиче
Лекарите се борят за живота на пострадалото момиче Снимка: Асен Игнатов / Архив

Лекарите се борят за живота на пострадалото момиче

Драматичен инцидент разтърси Лудогорието в понеделник вечерта. 18-годишно момиче е прието по спешност в болница след като е скочило от движещ се автомобил край село Хума, област Разград.

Сигналът за инцидента е получен в Центъра за спешна медицинска помощ - Разград около 18:45 часа на 9 октомври. Незабавно са предприети оперативно-издирвателни действия от МВР - Разград.

Според първоначалната информация, инцидентът е станал около 17:50 часа същия ден. Младата жена е пътувала в автомобил марка "Ауди А4" от село Хума към село Владимировци, когато внезапно е отворила вратата на колата и е скочила, докато превозното средство е било в движение.

Причината за драматичната ѝ постъпка се корени в спор между нея и 21-годишния водач на автомобила. Двамата са били в близки приятелски отношения, а шофьорът е от село Ножарово.

Веднага след инцидента младежът е транспортирал пострадалата до Многопрофилната болница за активно лечение - Разград. Лекарите са констатирали тежки травми - разкъсно-контузни рани по главата и тялото, мозъчно сътресение и индикации за черепно-мозъчен кръвоизлив. Състоянието на момичето е определено като критично, с временна опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство по член 129, алинея 1 от Наказателния кодекс, който се отнася за причиняване на средна телесна повреда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    3
    Аз
    като се поразрови и поразпита в обкръжението им, нещата ще се изяснят.Обикновен спор между влюбени не завършва така.
  • 6
    2
    Десо
    Тоя 21-годишният нерез явно му се е приискало и момичето като не е могло да понесе тъповатата му грозна физиономия, камо ли да прави нещо по-така с нея, е скочила от колата.
  • -2
    1
    Жжжжжж
    Психопати!!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари