18-годишна шофьорка помете три автомобила заради котка

1

Инцидентът се случи във Варна

Инцидент във Варна: Млада шофьорка се опитва да спаси котка и удари три автомобила.

В ранните часове на деня, около 04:00 часа, необичаен пътен инцидент разбуни духовете във Варна. Млада шофьорка, на 18 години, се оказа в центъра на верижна катастрофа, след като се опита да избегне сблъсък с котка на улица "Цар Асен" в района на Пазар Чаталджа.

Котка на пътя провокира верижна реакция

Според първоначалната информация, предоставена от Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи - Варна, причината за инцидента е била котка, която внезапно е пресякла пътя на автомобила. В опита си да предотврати удар с животното, младата шофьорка е загубила контрол над превозното средство и се е врязала в три паркирани наблизо автомобила.

Без пострадали, но с материални щети

За щастие, при инцидента няма пострадали хора. Въпреки това, четирите автомобила - този на младата шофьорка и трите паркирани коли - са понесли значителни материални щети. Полицейските власти са извършили задължителните проверки на мястото на произшествието.

Полицейско разследване потвърждава трезвеността на водача

От Областната дирекция на МВР - Варна съобщават, че незабавно са били извършени тестове за употреба на алкохол и наркотични вещества. Резултатите от пробите на 18-годишната шофьорка са отрицателни, което изключва възможността инцидентът да е бил причинен от шофиране под въздействие на упойващи субстанции.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари