18-годишна красавица стана "Мис Фламинго"

0

Ралица Кирилова от Лом бе коронясана като победителка в конкурса, който се провежда в Две могили

В тазгодишния конкурс за красота "Мис Фламинго", който се проведе в Две могили, 18-годишната Ралица Кирилова от Лом бе коронясана като победителка. За първи път в 11-годишната история на конкурса участваха жени от осем различни български града, включително Русе, Бяла, Левски, Лом, Враца, Видин, Монтана и София. Събитието привлече над 180 души, сред които областният управител Драгомир Драганов, председателят на Общинския съвет в Русе академик Христо Белоев, омбудсманът Валентин Димитров, както и кметовете на Иваново и Ценово, Георги Миланов и д-р Петър Петров.

"Това е една инициатива, която се утвърди през годините като значимо не само за региона, но и за цяла Северна България събитие. Радостен съм, че заедно успяваме да провокираме все повече млади жени да участват в подобни мероприятия", сподели областният управител Драгомир Драганов. Той подчерта, че мисията на такива конкурси трябва да е насочена към превенцията на домашното насилие и това, основана на пола. По неговите думи подобни събития са отличен трамплин младите дами да бъдат забелязани от модни агенции и да развият кариера в тази област. Драганов награди победителката, като лично спонсорира събитието.

Ралица Кирилова, която спечели титлата "Мис Фламинго", е ученичка в последната година в Националната професионална гимназия по ветеринарна медицина в Ловеч, където изучава специалността "Техник-технолог по качество на храни и напитки". В свободното си време обича да играе народни танци. Тя е модел на X Model Group и от две години участва в множество рекламни и музикални клипове, ревюта и фотосесии за модни марки. Висока е 172 см, а мерките ѝ са: 88-60-90.

Второто място в конкурса зае 20-годишната Белослава Минчева от Бяла, която е висока 174 см. Белослава е студентка в Медицинския университет във Варна, където учи за медицинска сестра. Миналата година тя спечели приза "Мис Бяла". На трето място се класира 18-годишната Пресияна Стефанова, ученичка от Бяла, която е висока 168 см. Наградата за мини мис отиде при 8-годишната Валерия Иванова от Севлиево.

Сред гостите на събитието бяха предимно представители на бизнеса от региона, както и на модни агенции. За доброто настроение на всички присъстващи се погрижи певицата Бриана, която изнесе забележително музикално изпълнение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    7
    Anton
    Двамата чичковци,тюфляци се строили до селските девойки,торби селски,боклуци...
  • 8
    6
    Мис Фламинго
    Това е името на кръчмата на пияния Драго Драганов. Не те ли е срам, бе наглец?! Отиде, като областен управител, да си рекламира заведението. Покани и други- да злоупотребяват със служебното си положение. Държавата гори- засрамете се!!!
  • 4
    5
    Жалки сте
    А на всеки шести май, ние си избираме Миз Общанарка, ама последните 10 години все любовницата на Йоризта печели. Последно даже си прибра Мизката на село, и изостави трите им малки негърчета на почтенната им и красива МАЙКА. Пълна отврат и разюзданост в града.
  • 13
    4
    Декорът
    Прилича на треторазряден селски публичен дом с евтини курвентии.....
  • 12
    3
    daskal
    Позорът тук дори не е подтекст, а е директен! Местното лице на държавата в ролята на сводник. Представям си го яко пиян заедно с "миските" след "конкурса".
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари