18-годишен младеж простреля мъж в Поморие

0
Пострадалият е получил медицинска помощ, извършителят е задържан
Пострадалият е получил медицинска помощ, извършителят е задържан Снимка: БГНЕС

Пострадалият е получил медицинска помощ, извършителят е задържан

Млад мъж от Поморие беше задържан от полицията, след като простреля свой съгражданин с пневматичен пистолет. Инцидентът се случва в сряда следобед около 16:40 часа, когато пострадалият, 25-годишен мъж от Поморие, подава сигнал в Районно управление - Поморие.

По данни на полицията, прострелването е станало около 10:00 часа сутринта на улица „Родопи“, близо до дом №3 в Поморие. Пострадалият е получил нараняване в областта на лявата подбедрица, след като 18-годишен помориец, управляващ джип „Мерцедес ML“ с бургаска регистрация, е стрелял по него с пневматичен пистолет.

След прострелването, потърпевшият е откаран в Университетската многопрофилна болница за активно лечение – Бургас, където е получил медицинска помощ. Лекарите са извършили необходимите процедури и след преглед мъжът е освободен за домашно лечение.

Полицията е реагирала бързо на сигнала и извършила редица оперативно-издирвателни мероприятия. Само няколко часа след инцидента, 18-годишният извършител е задържан в близост до строителен маркет „Мосю Бриколаж“ в бургаския жилищен комплекс „Меден рудник“. Полицейските служители от Четвърто Районно управление – Бургас също са участвали в акцията, като съдействието им е било ключово за успешното задържане на младия мъж. Пневматичният пистолет, с който е извършено прострелването, е намерен и иззет като доказателство.

18-годишният извършител е направил пълни самопризнания пред органите на реда. Мотивите за деянието все още се изясняват, като разследващите продължават да събират информация за конфликта между двамата мъже. Извършителят е задържан за срок до 24 часа по полицейска заповед.

По случая е образувано бързо производство, като се очаква прокуратурата да повдигне обвинения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари