15-годишно момиче пострада при катастрофа край Тутракан

0
Момичето е пострадало при преобръщане на автомобил по пътя за село "Шуменци"
Момичето е пострадало при преобръщане на автомобил по пътя за село "Шуменци" Снимка: Архив

Момичето е пострадало при преобръщане на автомобил по пътя за село "Шуменци"

При пътнотранспортно произшествие на 22 август около 22:00 часа по пътя между Тутракан и село "Шуменци" пострада 15-годишно момиче. Тя е пътувала на предната седалка в лек автомобил "Ситроен", управляван от 58-годишен шофьор, който изгубил контрол над превозното средство и автомобилът се преобърнал извън пътното платно.

Момичето е получило множество травми и е било незабавно транспортирано до болница в град Русе. Водачът на автомобила и двамата други пътници са се разминали без сериозни наранявания.

Причините за инцидента се разследват, като е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    до 1
    защото е аутистичен олигофрен
  • 7
    1
    До „редактора“:
    Петре, защо, по дяволите, слагаш имената на селата в кавички като Мирослава Бонева и Снежана Николаева? А на градовете не? Дори някои цигани пишат по-грамотно от вас! Засрамете се и спрете да се излагате!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари