Турция прекрати търговията с Израел

2
Търговският обмен между двете страни възлизаше на близо 7 милиарда долара през 2023 година
Търговският обмен между двете страни възлизаше на близо 7 милиарда долара през 2023 година Снимка: Реджеп Ердоган / Facebook

Търговският обмен между двете страни възлизаше на близо 7 милиарда долара през 2023 година

Турция прекрати търговските отношения с Израел заради хуманитарната трагедия в Газа и докато Тел Авив не позволи непрекъснат поток от помощи до палестинците там.

"Прекратяваме всякакъв внос и износ", обявиха от турското Министерство на търговията. Израелският външен министър Израел Кац реагира като определи турският президент Реджеп Ердоган за диктатор, който не зачита интересите на турския народ и нарушава споразуменията между Анкара и Тел Авив, като блокира пристанищата за израелския внос и износ.

През април Турция съобщи, че налага ограничения на износа на изделия от 54 различни категории за Израел, докато не бъде обявено прекратяване на огъня в Газа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    8
    Викаш сара,
    реват за геноцида срещу тях, ама това не им пречи да го прилагат срещу палестинците?!? Не знам ясно ли ти е, ама антисемитизма не включва само евреите, а цялия семитски етнос, в който евреите са една малка част?!?
  • 4
    7
    до 6
    Явно не познаваш нито араби, нито евреи. Няма по-арогантно същество от евреина! Даже нашите мангали им свалят шапка в това отношение. Не се ли питаш поради какво евреите са гонени и избивани в продължение на хилядолетия? Защото не могат да се интегрират с останалите етноси. Ненапразно Хитлер ги е нарекъл подчовеци. Иначе разликата между арабите и евреите по отношение на език, обичаи, писменост са по-малки, от разликите между българи и "македонци". Евреите са македонците на арабския свят.
  • -1
    6
    Sara
    Много са умни и работни евреите,и не са паразити,паразити са доста българи,мьрзеливи,и мрьнкащи,а арабите,са бедствия, прости и пьрвобитни,неграмотни,и много мьрзели!Заслужават си положението в което са и по зле ще става!Израел не прощава!
  • -7
    5
    Ariel
    Палестинската автономия,първи нападнаха,така,че си го получиха,за избиване са всичките ислямски диваци,те не са хора,маймуни са,и за наказание да заселят с евреи,палестина....само така,ще се оправят нещата....
  • 4
    4
    чичомиткобрат
    Лицемерието на еврейските паразити няма край. Обвиняват който ги критикува за геноцида им над палестинците, които също са семити. Това прави евреите МНОГО виновни за упрсжнявснето на антисемитизъм към палестинците.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари