Община Русе продава на търг четири гаража

0
Жилищната сграда, в която се намират гаражите, е построена върху общински поземлен имот
Жилищната сграда, в която се намират гаражите, е построена върху общински поземлен имот Снимка: Google Street View

Община Русе обявява публичен търг за продажба на четири гаража

Общински съвет - Русе предстои да вземе решение за откриване на процедура за публичен търг с явно наддаване за продажба на четири полуподземни гаража в жилищен блок №7, разположен в ж.к. „Родина 3“ на ул. „Ибър“ №26.

Гаражите са частна общинска собственост и са със следните идентификатори и начални тръжни цени:

  • Гараж №4: идентификатор 63427.5.1059.5.23, площ 18,17 кв.м., начална цена 30 100 лв.
  • Гараж №8: идентификатор 63427.5.1059.2.26, площ 18,68 кв.м., начална цена 30 950 лв.
  • Гараж №2: идентификатор 63427.5.1059.5.19, площ 17,59 кв.м., начална цена 30 750 лв.
  • Гараж №13: идентификатор 63427.5.1059.5.9, площ 18,17 кв.м., начална цена 30 100 лв.

Началните тръжни цени са определени въз основа на пазарната оценка на имотите и не включват дължимите данъци и такси, които ще бъдат за сметка на спечелилите участници.

Жилищната сграда, в която се намират гаражите, е построена върху общински поземлен имот и е въведена в експлоатация през 2005 г. Община Русе е собственик на общо 38 полуподземни гаража в блока, като 29 от тях вече са продадени.

Продажбата на гаражите е част от Годишната програма за управление и разпореждане с общински имоти през 2024 година. Комисията по общинска собственост е дала съгласието си за поетапна продажба на гаражите след изтичане на договорите им за наем.

Очаква се Общински съвет – Русе да вземе решение за откриване на процедурата за публичен търг в края на месеца.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    4
    Секарио
    За никой пумияр няма да си дам гласа. На 40г и никога не съм гласувал и няма да започна. Гласувам за публичен разтрел на политиците
  • 2
    3
    Секарио
    Ей смешници май не познавате парите? Това е гараж не апартамент. Огладняхте и започнахте да разпродавате. Сега шматките ще започнат да теглят кредити,и после,като не могат да ги плащат ще си върнете. Хитро. Схеми за пари пари пари. Яжте пари задници
  • 4
    2
    Анал Из
    Бенчо освен да ПРОдава и ПРЕдава, друго НЕ може. Предаде семейството си, продаде половината град, и на неговата любовница все не и стигат парите МУ. Ама хак да му е. Лошото за него е, че заради убийствата на дедо му, ще страдат 9 (девет) поколения, а Бенчо е 2 (второ). Чак се чудя, как комшийката Боряна се омъжи за този ИЗРОД/УРОД/ДОКТОР.
  • 4
    1
    Спонсор
    Скъпи комуняги; един гараж не стру ва толкова! Колко бандити като съвет нишки КМЕТОВЕ, има ще публикувате ли и кога, да се запиша? Под високо напрежение не може! Съборете ги зад Подстанцията? КОГА? Между два тра нсформатотора не може! Пред МНО 4 има един! Аз знам, на кого е! Избори идат! При 500лв. кеш ще гласувам, иначе не става! Това ми е тарифата!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари