Давид Александров: Няма никаква организация за гражданите на град Русе!

0

Председателят на Сдружение РОД попадна в задръстванията на булевард "Тутракан"

Председателят на Сдружение РОД ИНТЕРНЕШЪНЪЛ Давид Александров попадна в задръстванията на булевард "Тутракан" в Русе.

"Прибирам се от кв. Дружба за гр. Мартен. Минавам през града, по ул. "Плиска" и на булевард "Тутракан" са задръстени и трите платна и няма никакво движение, околовръстното е също толкова натоварено.", пише г-н Александров до редакцията на Dunavmost.

"Няма никаква организация за гражданите на град Русе и прибирането им в близките населени места!", отбеляза той.

Както вече ви уведомихме всички пътища към Русе са блокирани от прибиращи се румънци.

Подробности четете ТУК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    10
    попаднал в задръстването
    Аз също попаднах в тази ситуация - задръстване по бул.Тутракан. Естествено се подразних, защото беше предвидимо, че в последния почивен ден съседите ще се прибират и ще направят опашки от всички посоки към Дунав мост. Помислих си две неща - ако трябва да мине линейка, как ще прелети, но човешкият живот, явно не е приоритет за хората, които трябваше да предвидят предвидимото и да реагират. Второто - обикновено по този булевард има присъствие на МВР, обикновено с камера, но когато се налага да присъстват служители на това министерство, какъвто е случая, странно ги нямаше и въобще не се появиха. Решението беше просто - трябваше да се регулира движението по този булевард, като на румънските туристи се предостави възможност да изчакват в двете ленти, а третата да остане за местните, вкл. и за МПС със специален режим на движение. Моля отговорните да помислят за следващите празници, защото 1 регулировчик на кръговото на Дунав мост не е достатъчен.
  • 5
    9
    12345
    Тъй като и аз без да искам попаднах във въпросното задръстване за 2 часа, и през това време осъзнах че има вариант за организация на движението, но трябва да се започне още от метро, а за камионите от Бяла, както и да има полицейски коли на всеки разклон към града. От метро автомобилите с чужда регистрация да се насочват по лявото платно на бул. България, а с местна регистрация в дясното платно. Естествено необходима е и необходимата маркировка. Така който местен иска да отиде до Мартен, Сандрово, Николово и да влезе в града - ще си шофира в дясното платно, а всички чужденци в лявото ще се нареждат и ще си чакат. Който наруши - глоба, както се прави в Румъния. вземаш книжка на трима румънци - и всички ще си знаят къде са. Както Българите карат в Румъния, щото знаят че ако прегазят непрекъсната линия и са без книжка. Камионите след като се редуцират от Бяла може да се насочват към буферния паркинг. Трудно, но не е невъзможно и ще спести много нерви на местните хорица в този град.
  • 8
    8
    Rousse sheriff
    Местния шериф трябва да влезе във пълномощията си. Безусловни ефективни глоби за превишена скорост за ВСИЧКИ ПРЕМИНАВАЩИ ПРЕЗ БУЛЕВАРД БЪЛГАРИЯ. Безусловна проверка на ВСИЧКИ ПРЕМИНАВАЩИ ЗА ПЛАТЕНИ ВИНЕТКИ И ТОЛ ТАКСИ и при неплатени - ГЛОБИ И ПЛАЩАНЕ БЕЗУСЛОВНО И ЕФЕКТИВНО НА СЕКУНДАТА. Само така ще се научат . Вижте Сингапур - от кочина го превърнаха във град-държава за пример на целия свят.
  • 10
    7
    Минувач
    Ни пенчака ни дауд пардон давид могат да правят нещо освен да борят ръждаемоста
  • 13
    6
    222
    В ПОДОБНИ СИТУАЦИИ В РУМЪНИЯ НА 15.МИНУТА ИМА РЕГУЛИРОВЧИК.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари