"Бакшиш" ограби жена в Русе

3
Таксиметровият шофьор е задържан, върнал откраднатите вещи
Таксиметровият шофьор е задържан, върнал откраднатите вещи Снимка: Dunavmost / Архив

Таксиметровият шофьор е задържан, върнал откраднатите вещи

Жена от Русе е била ограбена от таксиметров шофьор в нощта на 3 срещу 4 май, съобщиха от пресцентъра на МВР - Русе.

Жената разказала, че си хванала такси от центъра на града, което да я закара пред дома ѝ. След пристигането на адреса и при плащане на сметката възникнал спор за размера на сумата. Жената слязла от таксито и отказала да плати сумата, определена от шофьора. Тогава той ѝ издърпал портмонето от ръцете и потеглил.

В портмонето имало сума от 800 лева, дебитни карти и лични документи. Сигналът е бил подаден в Първо РУ и е образувана проверка по чл. 198 от НК.

В хода на проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия криминалистите са установили водача на автомобила – мъж на 50 години. Той е предал вещите доброволно.

Работата по преписката продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    8
    Птица
    Бе има и кОрви, дето се возят и не плащат накрая, за мене случаят е такъв. Ако е имало спор за цената, клиентката е можела да заплати частта, която смята за справедлива , да заснеме всичко и да си тръгне, а тя си тръгнала без да заплати НИЩО. Срам за такива.
  • 12
    7
    мааму
    Мааму и бакшиш
  • 28
    6
    въпрос
    А защо не публикувате, фирмата, номера на таксито и името/ снимка на таксиджията?
  • 17
    5
    копърка
    Особено през нощта най-много схеми въртят тия дърти тарикати. Пак че не го е изиграл курвенската да си викне "колежките" по радиостанцията.
  • 23
    4
    Балканеца
    Малък му се е видял бакшиша на боклука мазен.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари