5 неща, за които мъжете лъжат най-често

0
Какви са лъжите на мъжете в началото на връзката?
Какви са лъжите на мъжете в началото на връзката?

Какви са лъжите на мъжете в началото на връзката?

В началото на всяка връзка, докато още се опитваме да впечатлим и да скрием недостатъците си, всички сме склонни към малки (или не чак толкова малки) лъжи. Мъжете не са изключение. Но кои са тези прословути пет теми, по които те най-често изкривяват истината?

1. Миналото – скрито съкровище или кутия на Пандора?

Тайните от миналото са като семейните рецепти – всеки си ги пази ревностно. Дали става дума за бивши изгори, финансови фалити или неуспешни кариерни ходове, мъжете рядко изливат душата си още на първата среща.

2. Финансовото състояние – беден като църковна мишка или скрит милионер?

Истината е, че мъжете лъжат и в двете посоки. Някои се правят на по-богати, за да впечатлят, други – на по-бедни, за да избегнат златотърсачките. Каквото и да е финансовото им състояние, рядко ще го разкрият веднага.

3. Любовният опит – Казанова или новак?

Бройката на предишните завоевания е деликатна тема. Някои мъже я завишават, за да изглеждат по-опитни, други я занижават, за да не изглеждат като плейбои. Истината? Вероятно е някъде по средата.

4. Бившите – луди, досадни или просто неподходящи?

Причините за раздяла с бившите са обвити в мистерия. Мъжете рядко ще признаят, че са били зарязани, изневерявали са или просто са се отегчили. Вместо това ще чуете истории за "несходство в характерите" или "различни житейски пътища".

5. Намеренията – сериозни или просто за забавление?

Мъжете са майстори на изкуството да казват това, което жените искат да чуят. Дали наистина искат сериозна връзка или просто се забавляват? Това е въпрос, на който само времето (и може би малко детективска работа) ще даде отговор.

Разбира се, не всички мъже лъжат по тези въпроси, а и лъжите не винаги са злонамерени. Понякога просто се опитват да ни впечатлят, да се защитят или да избегнат неудобни разговори. Важното е да помним, че доверието и искреността са в основата на всяка здрава връзка. А ако се съмнявате в думите на партньора си, винаги можете да се доверите на интуицията си – тя рядко греши.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари